MuseuMe is tot stand gekomen toen ik, samen met een collega, wij werken in de luchtvaart, net in Singapore naar een overzichtstentoonstelling was geweest over Charles en Ray Eames. Dit was zo’n unieke tentoonstelling, dat ik dacht, dit moet ik vastleggen en delen, want de meeste mensen kunnen dit helemaal niet zien.

We hebben toen ter plekke de naam bedacht en die heb ik ook meteen vastgelegd. Dat was het begin idee. Het delen van deze ervaringen, met foto’s en waar mogelijk een verhaal erbij. Het heeft nog een paar jaar geduurd vervolgens voordat ik voldoende content had om een begin te maken met de site en dat zie je nu.

De bedoeling is dus puur om te delen wat ik zie op het gebied van moderne kunst, architectuur en design. De foto’s heb ik zelf gemaakt en dat geeft ook vooral mijn blik weer dus. Een zoekfunctie is er nog niet, want daarvoor is de content nog te klein.

De komende tijd wil ik proberen zoveel mogelijk toe te voegen en ik hoor graag tips, ideeën en suggesties om e.e.a. te verbeteren.

Ik hoop dat iedereen er van geniet!

Veel groeten,

Rogier Koch

tel: +31 06 42 48 2321
email: rogier@museume.org